Verdubbel Strategie Roulette

Tegenwoordig kunnen we heel veel verschillende roulette strategieën onderscheiden. Het ene systeem is al wat complexer dan de andere waarbij de eenvoudigste eigenlijk de verdubbel strategie is. In dit geval dien je als speler namelijk telkens je inzet te verdubbelen wanneer er een speelronde wordt verloren. Win je dan één keer, dan is het mogelijk om alle voorgaande verliesrondes in één klap goed te maken. De verdubbel strategie is een relatief veilige strategie, zeker wanneer je een grote stack hebt en de limieten hoog zijn. Dit lijkt uiteraard een bijzonder interessante strategie, maar is ze dat in de praktijk ook? Wij vertellen je op deze pagina graag alles wat je maar wenst te weten over de verdubbel strategie roulette.

r_3

Tal van interessante voordelen

De verdubbel strategie wordt soms ook omgekeerd toegepast. Met andere woorden, telkens wanneer je wint wordt je bedrag verdubbeld. Bij een verlies val je dan vervolgens terug op de origineel geplaatste inzet. Dit is een stuk minder interessant, want je loopt er veel meer risico mee. Wanneer je er voor kiest om een beperkt winstbedrag voorop te stellen is dat uiteraard veel minder het geval, maar toch. Hoe dan ook, het verdubbelen bij een verliesbeurt is vooral interessant omdat je als speler het risico loopt om bij roulette verschillende rondes na elkaar je inzet te verliezen. Wanneer je dan gewoon met je oorspronkelijk geplaatste inzet blijft spelen zal je merken dat het bijna onmogelijk is om het geleden verlies binnen een korte periode terug recht te zetten. Dat is wel mogelijk wanneer je de verdubbel strategie hanteert. Zelfs na bijvoorbeeld tien verliesrondes kan één enkele speelbeurt er reeds voor zorgen dat je een aantrekkelijk winst krijgt uitbetaald.

Hanteren op korte en / of lange termijn?

Het is algemeen bekend dat veel fervente roulette spelers er maar wat graag voor kiezen om de strategieën die ze toepassen af te wisselen. Dat is inderdaad vaak erg interessant, maar er zijn ook systemen die vooral goede resultaten opleveren op de middellange tot lange termijn. De verdubbel strategie roulette is zo’n strategie. Hoewel het door het toepassen van dit systeem perfect mogelijk is om een aantrekkelijke winst te realiseren na slechts enkele speelrondes worden de hoogste bedragen toch bereikt na een langere periode. Kies er dus bij voorkeur voor om zo lang mogelijk gebruik te blijven maken van deze strategie en geef de moed zeker niet op wanneer je enkele rondes na elkaar verliest. Er komt immers een moment aan waarop je de ronde wel wint waardoor al je verliezen in één klap terug zijn goedgemaakt.

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

De verdubbel strategie roulette klinkt tot dusver bijna als het perfecte systeem, maar is het dat ook? Laat ons eerst zeggen dat er eigenlijk helemaal niet zoiets bestaat als het perfecte systeem. Elke strategie kan dan ook fout lopen waardoor de volledige inzet verloren gaat. Bovendien is het mogelijk dat er zoveel verschillende verliesbeurten na elkaar plaatsvinden dat je reeds moet inzetten met een vrij hoog budget. Dit zorgt er voor dat de verdubbel strategie roulette dan ook bij voorkeur alleen kan worden gebruikt wanneer je een behoorlijk budget ter beschikking hebt. Ga deze strategie bijvoorbeeld zeker niet toepassen wanneer je slechts over een paar tientallen euro’s beschikt. De kans dat je dan nooit winst zal maken is namelijk zeker aanwezig. Heb je een groter budget ter beschikking en voel je gewoon dat het vandaag jouw geluksdag is? In dat geval kan deze strategie hanteren je een zeer mooi geldbedrag opleveren.

Zonder risico uitproberen

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de manier waarop de verdubbel strategie werkt? In dat geval kan je er altijd voor kiezen om deze strategie even gratis uit te proberen. Nagenoeg elk online casino biedt haar spelers evenals potentiële spelers namelijk de mogelijkheid om het merendeel van hun spelletjes gewoon gratis uit te proberen met speelgeld. Dit lijkt op het eerste zicht misschien een beetje saai, maar het zorgt er wel voor dat je als speler de mogelijkheid hebt om je favoriete strategie uit te proberen of gewoon even plezier te maken met het spelen van roulette. Het mag dan ook duidelijk zijn, klinkt de verdubbel strategie roulette voor jou als muziek in de oren, maar wil je hem toch eerst zonder risico te lopen even uitproberen? In dat geval is een gratis spelletje roulette spelen beslist een aanrader!