Paroli Strategie Roulette

Veel mensen die nog maar net beginnen met het spelen van roulette gaan er van uit dat het Paroli en het Parlay systeem precies hetzelfde is. Waarom zouden ze er dan twee verschillende namen aan geven? Om maar meteen met de deur in huis te vallen, het is absoluut niet zo dat deze twee systemen helemaal hetzelfde zijn. Ze vertonen wel de nodige gelijkenissen, maar een zeer belangrijk verschil gaat schuil in het feit dat je bij de Paroli strategie niet mag inzetten op zomaar elke optie die op het speelveld is terug te vinden. Het Paroli systeem werkt namelijk enkel en alleen wanneer je er als speler voor kiest om gebruik te maken van de zogenaamde outside bet opties. Met andere woorden, plaats je inzet onder meer op rood/wit of even/oneven. Hoe deze strategie precies in z’n werk gaat vertellen we je alvast graag op deze pagina.

Gelijkenissen met verschillende andere systemen

Het feit dat veel mensen deze strategie verwarren met het Parlay systeem is uiteraard niet zo vreemd. De Paroli strategie roulette vertoont dan ook wel degelijk een aantal zeer opvallende gelijkenissen. Bovendien is het ook nog eens zo dat veel spelers er het Martingale systeem in zullen herkennen, hetzij dan wel omgekeerd. In ieder geval, net omwille van het feit dat dit systeem zo vertrouwt aanvoelt zijn veel spelers overtuigd van de interessante mogelijkheden die het te bieden heeft. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je graag tijdens het spelen van roulette niet teveel aan het toeval overlaten? In dat geval kan de Paroli strategie roulette hanteren absoluut een aanrader zijn.

Verdubbelen bij winst

Daar waar je als speler bij het Martingale systeem de inzet dient te verdubbelen naargelang het aantal verliesbeurten die je lijdt is dat bij de Paroli strategie roulette niet het geval. Bij dit systeem dient de inzet namelijk te worden verdubbeld op het ogenblik dat er winst wordt geboekt. Let op, je dient als speler wel in eerste instantie een bepaald startbedrag te bepalen. Verlies je namelijk een ronde, dan moet je terugvallen op de origineel geplaatste inzet.

r_5

Bovenstaande is uiteraard niet alles. Net als bij het Parlay systeem dien je namelijk ook bij de Paroli strategie roulette een bepaald bedrag te bepalen waarop je voldoende winst hebt gemaakt op uit te laten betalen. Dit is bijzonder belangrijk en wordt niet zelden over het hoofd gezien. Wanneer je namelijk op deze manier blijft spelen zal er ongetwijfeld eens een ronde komen waarin je al het verdiende geld zal verliezen en dat is uiteraard niet de bedoeling. Bepaal dus vooraf altijd een bedrag die je wil winnen. Bereik je dit bedrag en wil je toch verder spelen? Doe dat dan door middel van de origineel geplaatste inzet.

Is de Paroli strategie roulette interessant of niet?

Elke roulette strategie beschikt over verschillende voor- en nadelen, daar kan je als speler niet onderuit. Het moet evenwel gezegd dat de Paroli strategie een systeem is die de speler voorziet van een zeer aantrekkelijk potentieel. Bovendien is één van de belangrijkste voordelen van dit systeem dat je bij een mogelijke verliesbeurt niet teveel geld in één keer zal verliezen, tenzij je natuurlijk de limiet om het winstbedrag uit te betalen torenhoog legt. Win je echter verschillende speelrondes na elkaar en heb je een toegankelijke limiet vooropgesteld? In dat geval zal je merken dat je met de Paroli strategie zonder probleem een erg mooie winst kan behalen!

Ook geschikt voor beginners

We kunnen er vaak niet van onderuit dat het merendeel van de strategieën eigenlijk in het leven zijn geroepen voor de meer ervaren spelers. Dat geldt niet voor de Paroli strategie. Als beginner dien je er gewoon rekening mee te houden dat je er voor kiest om een winstbedrag voorop te stellen die niet zo hoog ligt. Neem bijvoorbeeld reeds genoegen met een winst van 50 euro in plaats van meteen voor een bedrag van ettelijke honderden euro’s te kiezen. Op deze manier zorg je er voor dat je na enkele spelletjes meer dan waarschijnlijk een bepaald bedrag op je bankrekening kan laten uitkeren. Ben je een meer ervaren speler en ben je op zoek naar een strategie waarbij je kan rekenen op de nodige zekerheid? Ook in dat geval zal je merken dat de Paroli strategie voor jou een zeer interessante keuze is.