Parlay Strategie Roulette

Misschien wel één van de vaakst toegepaste roulette strategieën is ongetwijfeld het Parlay systeem. Dit systeem is zo populair omdat het in tegenstelling tot veel andere strategieën de speler zelf laat bepalen op welke manier hij inzet. Voel je er bijvoorbeeld maar weinig voor om op een specifiek getal in te zetten? In dat geval kan je ook gewoon kiezen voor één van de verschillende outside bets. Zo kan je een inzet plaatsen op rood of zwart, op even of oneven getallen en ga zo maar door. Ben je eveneens van plan om gebruik van te maken van dit systeem, bijvoorbeeld omdat je er al veel andere spelers over hebt praten? Wij vertellen je graag hoe dit systeem precies werkt.

Hoe werkt de Parlay strategie roulette precies?

De basis van de Parlay strategie roulette wordt gevormd door het bepalen welke startinzet je gaat toepassen om vervolgens voor jezelf uit te maken hoeveel winst je wil maken. Dit klinkt op het eerste zicht misschien een beetje vreemd, maar er gaat wel degelijk een uitgekiende strategie in schuil. Je start deze strategie met een inzet die voor jou als speler prettig aanvoelt. Wanneer je een bepaalde winst boekt met deze inzet ga je de volgende speelronde de volledige behaalde winst opnieuw inzetten. Je blijft dit doen tot op het ogenblik dat je een beurt verliest waardoor je terugvalt op de oorspronkelijke inzet. Je dient er wel rekening mee te houden dat je echt stopt wanneer de winst die je voorop had gesteld is behaald. Alleen op deze manier wordt voorkomen dat je volledige winst alsnog in rook opgaat.

In bovenstaande gaat meteen een vervelend nadeel schuil. De Parlay strategie roulette werkt namelijk bijzonder aanstekelijk en ronduit verslavend. Met andere woorden, wanneer je bent gestart met een bedrag van 10 euro en je hebt een bedrag van 240 euro als winstdoel vooropgesteld, dan zal je bij het behalen van dit bedrag misschien wel meer willen en dus je winst blijven inzetten. Gaat het dan echter één speelronde fout, dan ben je natuurlijk wel alles kwijt waar je de voorbije speelrondes misschien zoveel moeite voor hebt gedaan. Nogmaals, deze strategie is dus enkel en alleen interessant voor mensen die over voldoende discipline beschikken om te stoppen wanneer ze de vooropgestelde winst hebben behaald.

r_2

Interessante tips met betrekking tot de Parlay strategie

Het mooie van de Parlay strategie roulette is dat je als speler over een vrijheid beschikt die vrij uniek is voor een roulette systeem. Je kan zoals eerder reeds aangegeven dan ook helemaal zelf bepalen op welke weddenschappen je nu precies gaat inzetten. We raden je aan om deze mogelijkheid dan ook echt te benutten. Speel niet continue alleen maar op de kleur rood of zwart, maar wissel eens af met bijvoorbeeld getalreeksen of even/oneven getallen. Alleen door voldoende diversiteit in je spel in te bouwen zal je merken dat je kan genieten van een zo optimaal mogelijke winst.

Een eveneens zeer belangrijke tip is rekening houden met de verliezen die je als speler lijdt. De basis van het Parlay systeem roulette stelt dan wel dat je als speler altijd een winstdoel voorop moet stellen, maar het kan ook helemaal fout gaan waardoor je met een stevig verlies te maken krijgt. Net zoals er een winstdoel wordt opgesteld kan je ook een limiet instellen op vlak van verlies. Alleen op deze manier zorg je er voor dat het spelen van roulette met de Parlay strategie ook echt leuk blijft.

Is de Parlay strategie roulette interessant of niet?

De Parlay strategie is sinds jaar en dag bijzonder populair onder spelers die hun geluk beproeven met roulette. Deze populariteit komt niet zomaar uit de lucht vallen, in tegendeel. Zowel voor beginnende als voor meer ervaren spelers beschikt deze strategie namelijk over een enorm potentieel. We moeten evenwel wel vermelden dat de strategie niet zonder gevaar is. Het telkens opnieuw moeten inzetten van je volledige winst kan er namelijk uiteraard ook voor zorgen dat je het volledige gewonnen bedrag in één keer verliest. Om dit risico te beperken wordt het dan ook altijd aangeraden om het winstdoel niet te hoog in te stellen. Wees er zeker van dat je tijdig terug begint met je originele startinzet waardoor je op het einde van de rit een mooi bedrag naar je bankrekening kan overmaken. Wanneer je met de tips op deze pagina rekening houdt zal je in ieder geval merken dat er een enorm interessant potentieel schuilgaat in de Parlay roulette strategie.